Mikina stary
Poèet pøíspìvkù : 16 Body : 5291
| Předmět: Industry,planetology,kalkulacky na vyrobu Sun Aug 29, 2010 10:56 am | |
| Tak sem skusil udelat tu tabulku na prepocitani mineral BP ceny na Ore cenu. Psal sem to sam, a neni to zrovna dokonaly... Pocital sem jenom ore co je best mineral/m3 ore (jel sem podle tyhle tabulky, a bral sem jako hlavni ore pro mineral ten, co ma ten mineral zelene. jako treba u Arkanoru je Meg.) Takze to neni uplne dokonaly, ale melo by to bejt presny. Staci zadat do tabulky kolik mineralu stoji ten BP, a zbytek se snad nejak dopocita Zaokrouhluje to ten ore na nejblizsi vetsi nasobek 333/500/250 atd kvuli refinovani. Download zde (Open Office verze) Download zde (Excel verze) Je to moje stranka na vsechno co potebuju uploadnout. | |
|
cijasik stary
Poèet pøíspìvkù : 51 Body : 5353
| Předmět: Re: Industry,planetology,kalkulacky na vyrobu Mon Aug 30, 2010 7:22 pm | |
| Nasiel som celkom zaujimavy program vytvoreny v microsoft office.Je to vyborna kalkulacka pre minerov a aj industry charov.Taktiez je mozny update skillov a cien mineralov z hry takze kalkulacky pocitaju podla vasich skillov len je na to potrebny API key a je compatibilne len s microsoft office.Ak mate starsiu verziu ako MS office 2003 je potrebne stiahnut Microsoft Office Compatibility Pack moznosti programu:Kalkulacka tazby rudy a ladu + vypocet zisku za hodina atd... Tazba a vyroba na planetach kalkulacka na vyrobu T1,T2 a T3 lodi a taktiez itemov Vypocet spotreby paliva na pos a spusta dalsich veci dovnload : EvE filesmanual : navod Presny navod ako to funguje a co je potreba: industry tooledit. sem sa neskor moze napisat nejaky navod ohladom industry takze to vlakno nepresuvat do sekcie uzitocne linky. | |
|