Moc peknej navod, jenom bych te opravil, ze fakcni sondy davaj 10% sily signalu. Dal bych doplnil, ze za cenu 700 k ISK za jednu se fakt vyplati a i lidi, kteri maj hluboko do kapsy by do nich meli urcite investovat, oproti fakcnimu launcheru za 40 M ISK, kterej dava tech zminovanejch 5% je to fakt skvela koupe.
Dal bych pridal svuj nazor ohledne pouzivani vic nez 4 sond. Je jasny ze 4 staci, ale v probovani jde o rychlost a pokud to clovek mysli trosku vazne, mel by mit support probing skilly alespon level III, k cemuz potrebuje astrometrics level IV, kterej ti da moznost pouzivat sond 7, tak proc je nevyuzit vsechny? Rikal jsem si, ze musim natocit video, jak probuju, nicmene na youtube jsem podobne video nasel, proto prikladam odkaz :
https://www.youtube.com/watch?v=5Xjl5AsamtY v diskusi pod videem nekdo zminuje i pouzivani 8mi sond, ale to uz je dost hardcore, pac potrebujete astrometrics V.
Co vam tento zbusob probovani da? Podle me je to dobry v nekolika vecech, ktery vsechny pomuzou rychlejsimu scanovani:
a) Pokud potrebujete vedet, zda ma cenu dal se o signaturu zajimat, potrebujete co nejrychleji vedet, o jaky typ se jedna, tento zbusob vam prozradi druh signatury i pri vetsim radiusu sond
b) Tento bod vypliva z bodu a), nezridka se stava ze jsou signatury blizko sebe, proto napriklad pri rozliseni 4 AU dostanete vic signatur, u kterych jiz vite typ
c) Kazda sonda mirici na cil pridava silu signalu a existuji signatury, ktere maji dost slaby signal, na odhaleni tehto signatur potrebujete covert ops na vysokem levelu. Pri pouziti 7mi sond se daji 100 % urcit i se frigate IV (pokud sedite ve frigate s bonusem) s rigama a vybavenou fakcnima sondama.